Google Keep, un nou serviciu Google si o aplicatie pentru luat notite

Google Keep, un nou serviciu Google si o aplicatie pentru luat notite

In incercarea de a mai calma spiritele celor care , compania americana lanseaza Google Keep.google keep Android

Pentru a face concurenta unor aplicatii dedicate activitatii de luat notite, Google a anuntat Keep. In teorie, aceasta este o noua aplicatie de Android. In practica, acesta este numele unui nou serviciu cross-platform care sincronizeaza informatiile intre mai multe dispozitive prin intermediul contului Google si al serviciului Google Drive.

Aplicatia Google Keep, disponibila in mod gratuit pe Google Play, este o noua aplicatie de luat notite care pleaca de la principiul post it-urilor.  Folosind mici patrate colorate, puteti face adnotari pe o lista ce pare infinita. Puteti crea notite cu liste de lucruri pe care trebuie sa le faceti, puteti atasa imagini respectivelor notite sau puteti insera inregistrari audio. Pentru ca nu puteti avea in permanenta smartphone-ul la voi sau vi se intampla sa ramaneti fara baterie, intregul continut postat pe noua aplicatie Google poate fi accesat si online la http://drive.google.com/keep.

Pentru acces rapid la serviciu, puteti sa inserati un widget Google Keep pe ecranul principal al dispozitivului vostru cu Android. Daca va aflati printr putinii norocosi care detin un smartphone sau o tableta cu Android 4.2, widgetul respectiv poate fi inserat si in ecranul de blocare al aparatului, oferindu-va sansa sa luati notite chiar si atunci ca telefonul este blocat.

Un fapt interesant este ca 95% dintre comentariile pentru clipul de mai jos, gandit sa explice Google Keep, fac referire la . Cei mai multi internauti afirma ca nu vor incerca sub nici o forma Keep, de frica sa nu-l vada inchis intr-un an sau doi din lipsa de popularitate.

Citește și: