Google te ajuta sa-ti trimiti continut wireless pe TV

Google te ajuta sa-ti trimiti continut wireless pe TV
09:00 04.01.2013

Cu toate ca sunt multe restrictii legate de o  noua , utilizatorii de Android se pot pregati de o veste buna.

Google android youtube on tv

In urma cu aproximativ o luna, Google demonstra faptul ca de pe puteti trimite Wireless unui dispozitiv Google TV. Desi aceasta functionalitate era grozava in multe situatii, achizitia unui Google TV urmeaza sa iasa din ecuatie si sa ramana doar partea transmisiunilor fara fir pe un TV compatibil.

Printr-un nou parteneriat anuntat zilele trecute intre Bang&Olufsen, LG, Panasonic, Sony si Google, functionalitea descrisa mai sus va fi integrata direct in majoritea Smart TV-urilor din 2013 lansate de respectivele companii. Astfel, va fi suficient sa fiti in aceeasi retea locala cu Smart TV-ul si un terminal cu Android va functiona atat ca o sursa de continut cat si ca o telecomanda pentru ceea ce vizionati. In al doilea val, tot pe parcursul acestui an, producatorii precum Philips, Samsung, Sharp, Toshiba, Vizio sau Western Digital vor introduce aceeasi functie promovata de Google.

In Las Vegas la CES vor fi facute publice mai multe detalii legate de aceasta functie. Pana atunci va puteti acomoda cu ideea ca o functie aparent banala nu va fi disponibila printr-un update de firmware ci va prezenta doar pe noi TV-uri.

loading...