Nici masinile Google Street View nu sunt imune la dezastre

Nici masinile Google Street View nu sunt imune la dezastre

Zilele trecute a avut loc in Indonezia un accident semnificativ al carui vinovat a fost soferul masinii din imagine, marcata cu .

google street view car accident

Desi cei de la Google au facut progrese semnificative cand vine vorba de masini autonome, se pare ca masinile responsabile de imaginile folosite in Street View nu sunt la fel de destepte. Numai in aceasta vara, respectivele masini, pe care ati putea sa le fi zarit si pe strada voastra, au fost retinute de politie in Japonia si au fost oprite de un grup de tarani din Tailanda. Aceastia din urma si-au justificat gestul de frica prin faptul ca erau convinsi ca sunt spionati.

In cea mai recenta poveste, cu un astfel de bolid, un autovehicul , a facut un accident cu mai multe masini in localitatea Bogor din Indonezia. Evenimentul a luat amploare in momentul in care soferul in cauza, dupa ce a lovit superficial un autobuz, s-a speriat si a incercat sa fuga de la fata locului. Pentru ca traficul nu este foarte relaxat in tara asiatica, in tentativa sa de a fugi, soferul in cauza a mai lovit un autobuz si un camion. Scena s-a incheiat in momentul in care masina s-a oprit undeva pe marginea strazii.

,,Tratam astfel de evenimente foarte serios. Lucram indeaproape cu autoritatile locale pentru a adresa situatia.” Pentru ca astfel de cazuri nu sunt trecute usor cu vederea de Google, Vishnu Mahmud – directorul de comunicatii al companiei a publicat o declaratie prin care a confirmat incidentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: