Google Glass te ajuta sa vezi cum e pe un teren de hockey

Google Glass te ajuta sa vezi cum e pe un teren de hockey

Experienta la persoana intai pe care nu este egalata de nimic, iar mai jos gasiti cea mai recenta dovada a acestui fapt.

Google Glass Hockey Mijlocul actiunii

care abia asteapta sa testeze limitele noului lor gadget. Pentru ca Explorer Edition vine si cu posibilitatea inregistrarii video a activitatii prin care trece utilizatorul, erau inevitabile o serie de clipuri spectaculoase care sa te puna in mijlocul actiunii la niste evenimente la care in alt context poate nu ai fi avut ocazia sa ajungi.

Cel mai recent clip din respectiva serie a ajuns pe canalul de YouTube al lui Joseph Lallouz si il puteti vedea integrat mai jos. Scenariul este simplu. Pentru ca Lallouz este pasionat de hockey, in timpul liber merge sa se joace pe gheata cu prietenii. Cea mai recenta astfel de aventura este imortalizata prin intermediul Google Glass.

Experienta, din punctul meu de vedere, mi se pare senzationala. Singura mea frica este legata de autonomia limitata a aparatului. Cu aproximativ 30 de minute de inregistrare video la rezolutie HD, exista un risc semnificativ ca utilizatorul sa nu fie foarte relaxat gandindu-se ca in orice moment poate sa ramana fara baterie. Vizionare placuta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: