Vrei sa vezi cum se foloseste Google Glass? [VIDEO]

Vrei sa vezi cum se foloseste Google Glass? [VIDEO]

Un nou canal de YouTube si un nou clip au fost cat de usor este pentru un utilizator sa interactioneze cu Google Glass.

Google Glass tutorial utilizare

Nu este nici pe departe vorba doar de comenzi vocale, cum imi era frica. Daca care demonstrau ca de frumos si de intuitiv interactioneaza utilizatorii cu Google Glass, toata partea de interactiune era realizata printr-un set de comenzi vocale initiate prin OK Glass. Din fericire, un touchpad generos pe marginea ochelarilor va ajuta sa faceti prin atingeri mult mai multe lucruri, fara sa fie impetuos necesar sa stiti engleza si sa o vorbiti cu precizia necesara pentru Glass.

Pentru a ne lamuri cum o persoana obisnuita poate interactiona cu ochelarii prin operatiuni foarte simple, Google a creat un nou canal de YouTube intitulat Project Glass. Incepand cu clipul de aproximativ un minut pe care il puteti viziona mai jos, o mare parte din intrebarile legate de acest aparat unic si misterios  au primit raspuns. In plus, tot cu aceasta ocazie vedem mult mai multe elemente din interfata implicita cu care este livrat Google Glass. Invatam cum sa partajam o poza cu prietenii, cum se deschidem o aplicatie sau sa o inchidem.

Daca tot nu-mi dau seama exact cum as putea sa integrez in viata mea de zi cu zi un gadget precum Glass, apreciez enorm faptul ca Google incearca sa-mi explice pe zi ce trece, tot mai multe scenarii de utilizare

Citește și: