GLaDOS din Portal joaca intr-un film in 2013

, 07 Ian, 14:10

Cu toate ca nu va purta numele de GLaDOS, vocea va putea sesizata in SF-ul Pacific Rim.

portal glados actor in pacific rim

Ca un omagiu adus de Guillermo del Toro jocului sau preferat, regizorul filmului Pacific Rim, a adus-o in distributia SF-ului pe Ellen McLain. Aceasta din urma a devenit populara mai ales dupa ce si-a oferit vocea unor personaje din jocuri create de Valve. Desi cel mai popular rol al sau a fost al robotului , tot ea a mai jucat in Half-Life 2 ca si Combine Overwatch, in Team Fortress 2 ca si Administrator, in Dota 2 ca si Broodmother sau Death Prophet.

Pe marginea acestui subiect, pentru , Guillermo del Toro a declarat ,,Mi-am dorit foarte mult sa o am [in film], deoarece sunt un mare fan Portal”. Pentru ca totul sa fie ca la carte, del Toro a obtinut pana si dreptul de la Valve sa foloseasca respectiva voce, cu filtrele de procesare aferente. Chiar daca in trailerul de mai jos relatia dintre personajul din Pacific Rim si GLaDOS din Portal este evidenta, tot Guillermo a afirmat ca in filmul din cinematografe legatura nu va fi la fel de puternica.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail