Jocul Portal ajunge pe un calculator de buzunar

, 05 Dec, 09:00

Cu toate ca la prima vedere pare greu, daca nu imposibil, sa portezi un joc pe un calculator de buzunar, Portal tocmai a ajuns pe TI-83 si TI-84.

Texas Instruments Calculator portal emu

Cele doua nume, TI-83 si TI-84 reprezinta doua calculatoare de buzunar create in urma cu ceva timp de Texas Instruments. Un individ creativ sub numele de Reddit – Builderboy2005 si-a dedicat cativa ani din viata realizarii unei versiuni de Portal imaginata intr-un univers 2D. Similar cu jocuri precum Super Mario, titlul de mai jos poate fi descarcat fara probleme de catre cei care sunt interesati.

Portal Prelude functioneaza ca  o introducere in universul jocului Portal. Scopul jocului este acelasi ca si pana acum, avansarea din punctul A pana in punctul B cu ajutorul armei creatoare de portaluri. Dialogurile sunt scrise foarte bine iar daca va uitati la filmul de mai jos veti mai vedea alte cateva detalii care demonstreaza efortul incredibil investit de creator.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail