GeForce ShadowPlay iti captureaza aventurile de gamer pe PC [VIDEO]

GeForce ShadowPlay iti captureaza aventurile de gamer pe PC [VIDEO]

Pentru ca noile console vin cu posibilitati de captura automata a experientelor remarcabile din jocuri, GeForce ShadowPlay ofera acest lucru si pe PC.

NVIDIA  GeForce ShadowPlay

Daca aveti un si va incanta gamingul, sunt mari sanse sa aveti instalat pe sistem un utilitar intitulat . Acesta din urma este perfect pentru a va actualiza in mod regulat driverele la placa video si pentru a va sugera parametrii optimii pentru un joc vizavi de configuratia hardware a PC-ului vostru. Urmatoarea versiune majora va purta numarul 1.7 si va fi disponibila pe GeForce.com incepand cu 28 octombrie.

Fata de versiunile anterioare, 1.7 va introduce o functie foarte asteptata de gamerii pasionati de a-si pune realizarile pe YouTube. Este vorba de GeForce ShadowPlay Beta. Aceasta este perfecta pentru captura ultimelor 20 de minute din orice sesiune de gaming pe care o intreprindeti. Trecand peste faptul ca este gratuita si simpla de folosit, functioneaza in jurul unui concept foarte interesant. Bazandu-se pe un encoder hardware dedicat H.264, integrat in GPU-uri din seria GeForce GTX600 si GTX700, nu va va afecta in nici un fel sesiunea de gaming, mancandu-va resurse pretioase din sistem.

Modul de lucru al GeForce ShadowPlay este si foarte intuitiv. E suficient sa alegeti o destinatie de pe hard disk pentru capturi, sa alegeti calitatea si dimensiunea buffer-ului. Acesta din urma poate avea o valoare intre 10 si 20 de minute din orice joc si nu implica sa apasati pe nici o tasta in timpul ce va jucati. Trebuie doar sa activati serviciul si sa incercati sa faceti cele mai impresionante kill-uri intr-o sesiune online de Call Of Duty.

Singura problema este ca trebuie sa aveti in computer cel putin un GeForce GTX 650.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI