29 mart. 2013 | 14:31

Samsung Galaxy S4 Mini ajunge pe piata imediat dupa Galaxy S4?!

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S4 Mini ajunge pe piata imediat dupa Galaxy S4?!

Samsung Galaxy S4 Mini ar urma sa fie disponibil pe piata incepand cu sfarsitul lunii aprilie, imediat dupa Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4 Mini

Informatii neconfirmate inca, vorbesc despre un nou terminal care ar urma sa fie lansat de producatorul coreean in viitorul apropiat. La fel ca si in cazul lui Galaxy S3 Mini, noua varianta de Galaxy S4 ar fi o solutie de buget pentru cei care isi doresc o parte din funtiile noului S4 dar nu vor sa cheltuie prea mult. Totusi daca ar fi sa ne ghidam dupa experienta de anul trecut, cand S3 a fost lansat in mai si S3 Mini abia in octombrie, as spune ca mai avem ceva de asteptat pana sa facem cunostinta cu Samsung Galaxy S4 Mini.

Samsung Galaxy S4 Zvon

Cat despre posibilele specificatii ale noului smartphone, zvonurile sugereaza o platforma hardware dual core la 1,6GHz, un display Super AMOLED de 4,3 inci la 540 x 960 pixeli si o camera foto de 8 megapixeli. Cu alte cuvinte din nou un telefon care nu va avea nici o legatura cu fratele sau mai mare din punct de vedere al performantei. Probabil ca vom vedea aceeasi forma si eventual aceleasi artificii software prezente si pe Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4 Mini Smartphone

Momentan nu stim in ce masura Samsung pregateste aceasta lansare si nici un pret aproximativ pentru un asemenea smartphone. Nu putem decat sa asteptam anuntul oficial si sa vedem in ce masura vor fi confirmate zvonurile despre Samsung Galaxy S4 Mini.