Killer Instinct va veni in format free-to-play pe Xbox One

Killer Instinct va veni in format free-to-play pe Xbox One

Disponibil inca din prima zi de lansare a noii console , popularul joc de lupte virtuale Killer Instinct va fi disponibil in format free-to-play.

Killer Instinct free to play xbox one

Cele mai multe jocuri al caror pret nu-l platiti integral inainte, ci doar prin picaturi, va falimenteaza. Jocuri de iOS gen Real Racing 3 sunt o dovada clara a acestui fapt. Cu toate acestea, acelasi format de gaming va ajunge si odata cu Killer Instinct. Un joc mai vechi disponibil pe console de acum cativa ani, Killer Instinct va fi reinviat pentru a poposi in magazinul virtual al celor de Microsoft inca din prima zi de lansare a consolei.

Jocul va putea fi descarcat si jucat gratuit cu un singur personaj: Jago. In cazul evident in care v-ati plictisit sa luptati cu un singur individ, acela va putea fi inlocuit cu o colectie generoasa de personaje ce pot fi achizitionate separat, atat unul cate unul, cat si la pachet. Cu toate ca jocul a fost demonstrat in detaliu la E3, nici un membru al echipei de dezvoltatori nu a acceptat sa afirme la ce preturi vor exista achizitiile in-game. Au fost rezervati si in a afirma cate personaje vor fi disponibile la data lansarii.

Personal, am emotii foarte mari in legatura cu adoptarea formatului free-to-play pe console gen Xbox. In teorie, un astfel de sistem este acceptat atunci cand pretul pentru deblocarea personajelor este similar cu cel pe care l-ati cheltui pe un joc integral. Sper ca asta sa se intample cu personajele din Killer Instinct.

Citește și: