Frontback pentru iOS – o aplicatie pentru poze din fata si din spate

, 14 Sep, 13:30

Frontback este o noua aplicatie de iOS ce permite crearea unei fotografii precum cea de mai jos, din doua bucati, una cu camera frontala si una cu cea principala.

frontback ios captura foto

Cand Samsung a anuntat , o functie interesanta implica imortalizarea unui moment printr-un colaj dintre captura camerei frontale si captura camerei principale. Acum, aceeasi functie ajunge pe iOS printr-o aplicatie intitulata Frontback.

Cu un nume foarte sugestiv, aplicatia nu vine cu foarte multe setari si va permite sa postati rezultatele finale pe Facebook, Twitter sau Instagram. In plus, daca va autentificati in Frontback cu contul de Facebook, puteti vedea cu usurinta si creatiile altor prieteni care utilizeaza aceeasi aplicatie. Daca vreti sa va si laudati un pic, nu lipseste posibilitatea tag-uirii locatiei in care ati facut captura inainte de publicarea pe reteaua sociala preferata. Aplicatia Frontback poate fi descarcata acum din AppStore si merita retinut ca dezvoltatorii ei nu au anuntat nici o intentie de a o porta si pe Android.

Complet gratuita, aceasta este a doua aplicatie de iOS care aduce pe iPhone o functie cu care se mandreau enorm cei de la Samsung. Prima a fost , un player YouTube care intrerupea redarea in momentul in care luati privirea de la ecranul iPhone-ului si o continua cand ati revenit. Pe Galaxy S4, respectiva functie se numea Smart Pause.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail