Fractal Design anunta o carcasa noua: Core 1000

Fractal Design anunta o carcasa noua: Core 1000

Fractal Design a anuntat Core 1000 USB 3.0, un nou model de carcasa PC, ce promite a fi „o combinatie unica de design, racire performanta si valoare”

Fractal Design -CORE-1000-USB3-BL_1 (1)

Acum daca cei de la Fractal Design afirma acest lucru ar fi cazul sa detaliem putin situatia. Carcasa va fi fabricata din aluminiu si are dimensiuni medii, respectiv 175x355x420 mm. Carcasa suporta placi de baza in format mATX, mITX si DTX, precum si placi grafice cu o lungime maxima de 350mm datorita unui sistem vertical de montare al HDD-urilor ce ofera posibilitatea instalarii a doua unitati de 3.5 inci sau a trei unitati de 2.5 inci. Datorita panoului frontal sub forma de plasa, filtrelor de praf detasabile si suportului pentru ventilatoare cu o inaltime de maxim 148 mm carcasa pare a fi destinata mai mult entuziastilor decat utilizatorului mainstream. Partea frontala detine de asemenea si porturi USB 3.0, dupa cum ii spune si numele, porturi USB 2.0 si conectorii standard pentru audio si microfon.

Chiar daca pana acum producatorul nu a mentionat alte detaliii despre acest produs putem presupune ca va fi destinat segmentului mid-high-end de consumatori, avand in vedere si istoricul acestora in segmentul carcaselor premium pentru PC.

Fractal Design -CORE-1000-USB3-BL_6

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: