Zalman vine cu o noua iteratie de carcase din seria Z9

, 07 Dec, 18:26

Zalman lanseaza o noua iteratie a faimoasei Z9, o carcasa deja cunoscuta pentru fiabilitatea si flexibilitatea pe care o ofera utilizatorului.

carcase zalmanZ9 este una din carcasele mai cunoscute ale producatorului, carcasa gandita pentru gaming cu componente high-end. Z9-Plus zi Z9-Plus DIII sunt doua iteratii ale acesteia. Prima este varianta standard, foarte asemanatoare cu primul model, a doua, cea cu terminatia DIII ofera un control de turatie cu doua canale pentru ventilatoarele interne ale carcasei. Ambele pot suporta pana la 5 HDD-uri de 3.5 inch sau 3 unitati de 5.25 inch. Desiguri in sloturile pentru HDD-uri se pot instala si SSD-uri de 2.5 inchi, adaptoarele fiind incluse pentru doua dintre ele. Carcasele includ doua ventilatoare de 120 mm cu LED-uri albastre. Utilizatorul poate opta pentru ventilatoare cu diametru de 140 mm pentru partea din spate.

Preturile se asteapta sa inceapa de la suma de 50 dolari pentru aceste modele, cea cu control de turatie pentru ventilatoare ajungand la 70 dolari.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail