28 iun. 2013 | 14:00

FPS-MAN este un PacMan la persoana intai cu personalitate

ACTUALITATE
FPS-MAN este un PacMan la persoana intai cu personalitate

FPS-Man este un joc unic, gratuit si vine cu un clasament online pentru a va oferi sansa sa concurati cu prietenii.

fps man pac man

Nu trebuie sa aveti o anumita varsta pentru ca la un moment dat sa fi jucat un . Indiferent daca l-ati jucat pe tableta, pe telefon sau televizor, o noua versiune reinveteaza fiecare aspect al .

FPS-Man este un un joc First Person cu o latura destul de macabra. Pe langa muzica din joc care nu va permite sub nici o forma sa va detasati, aceasta iteratie va pune direct in centrul actiunii, printre buline albe si personaje viu colorate menite sa va manance. Harta nu pare foarte mica si cu siguranta, din primele cateva incercari, nu veti putea termina jocul online gratuit deoarece nu este foarte usor.

Disponibil pe website-ul Kongregate, acest titlu este rezultatul creativitatii lui Tom Davies, un pasionat al conceptului de PacMan care cauta de mult sa-l reinventeze pentru noua generatie de jucatori. Scopul jocului este evident, labirintul pune parca o presiune psihologica pe jucator, iar atunci cand ati terminat o harta veti fi mai degraba intrigat decat usurat. In plus, fantomele par destul de realiste pentru un proces de creatie 3D rudimentar. Ca si in cazul altor titluri de pe Kongregate, FPS-Man este gratuit, poate fi jucat oricand si nu sunteti in nici un fel restrictionat de locatia in care va aflati.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele