21 ian. 2013 | 20:11

Not Pacman – O varianta extrem de interesanta a celebrului joc

ACTUALITATE
Not Pacman - O varianta extrem de interesanta a celebrului joc

Not Pacman este probabil cea mai interesanta iteratie a celebrului joc Pacman, realizat cu un concept putin mai diferit decat originalul, si tot ce am vazut pana acum.

NOT-Pacman

Ma uitam acum cateva zile la un vlog si am descoperit un joc atat de interesant ca mi-am pierdut cu el la momentul respectiv mai mult de o ora, si restul de fire de par de culoare naturala pe care le mai aveam in cap. Banuiesc ca stie toata lumea de Pacman, ei bine Not Pacman este o versiune interesanta a celebrului joc, in care labirintul este cel care se misca, mai exact se invarte, si micul Pacman, impreuna cu fantomele sunt aruncati in toate partile de fortele gravitationale. In primul rand trebuie sa recunosc ca este mult mai greu decat varianta originala si mi-a luat destul de mult timp sa termin un nivel, pe de alta parte este distractiv, atat conceptul cat si gameplay-ul aiurit.

Mentionez ca se poate juca pe PC, atat cu tastatura, mouse-ul sau gamepad-ul daca aveti unul, este disponibil atat pentru Windows, Mac si Linux, iar pentru programatorii cu idei marete este disponibil si codul sursa al acestuia. Mai jos aveti un link catre pagina de download, unde probabil ca veti gasi multe lucruri interesante, precum si un clip de prezentare al jocului care cu siguranta va va tenta sa il downloadati imediat.

Download NOT Pacman