Fost manager Microsoft, de la IT la… dans [VIDEO]

, 15 Iul, 16:20

Pentru ca unii oameni fac tot posibilul sa-si urmeze visele, Karen X Cheng, fost angajat Microsoft, a invatat sa danseze spectaculos intr-un an de zile.

Karen X Cheng este numele unui fost manager Microsoft care a lucrat in pentru aproximativ trei ani, inainte sa-si dea demisia in luna aprilie a anului trecut. Printre altele, ea a lucrat la versiunea de Excel din cea mai recenta iteratie de Si-a dat demisia, dar nu a stat mult timp fara serviciu si la scurt timp dupa ce a plecat din Redmond s-a angajat la EXEC, un startup din San Francisco.

Microsoft Office Manager Karen Cheng dans

Cu o pasiune pentru spectacol, Cheng a facut primul show in momentul in care a postat pe YouTube primul clip, de mai sus. A cantat la chitara, cu propriile versuri, o variatie a melodiei American Pie, interpretata initial de Don McLean.

Dupa ce cantecul de demisie al lui Karen X a facut atunci inconjurul lumii, acum, aceeasi persoana ne impresioneaza cu un talent proaspat achizitionat. Este vorba de un program de balet modern cu influente clare de break-dance. ,,Aceasta nu este insa o poveste despre dans. E vorba de a avea un vis, de a nu sti cum sa ajungi acolo, dar de a incepe oricum.” Astfel si-a descris aventura educativa de 365 de zile fostul programator la Office 365.

Clipul de mai jos este impresionant si reprezinta o dovada clara a faptului ca perseverenta este cheia de care ai nevoie pentru a-ti implini visele.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail