Followgram este solutia pentru Instagram pe PC

Followgram este solutia pentru Instagram pe PC

Followgram este solutia cea mai buna pentru a putea folosi Instagram pe un computer, indiferent de sistemul de operare care ruleaza pe acesta.

Followgram

Instagram ne-a acaparat atentia in ultima vreme. Sunt din ce in ce mai multi utilizatori interesanti si din ce in ce mai multe imagini frumoase pe acest site de socializare. Ei bine este putin impropriu spus site de socializare pentru ca este de fapt o aplicatie pentru iOS si Android iar pe computer nu avem acces decat la setarile contului. Avand in vedere ca totusi este o aplicatie de mobil, necesita un server web in spatele acesteia, acest lucru inseamna ca poate fi construita si o platforma web based pentru a accesa informatiile de pe acel server. Exact acest lucru il face followgram.me afisand tot continutul intr-o interfata intuitiva si asemanatoare cu cea a aplicatiei, site-ul folosind API-ului producatorului pentru a extrage informatiile.

Followgram-me
Chiar daca nu este extrem de rapida, cel putin nu la fel ca si telefonul mobil, followgram este o solutie mai mult decat inteligenta pentru a face un management al posturilor, a da un like la imagini si a le comenta. Pentru cei interesati exista si solutii de promovare in cadrul aplicatiei, cu plata, ce ofera mai multa expunere precum si alte functii in functie de abonamentul anual, ce poate ajunge la suma de 19 Dolari.

Citește și: