Facebook pe mobil: Play la filme fără să fii întrebat

Facebook pe mobil: Play la filme fără să fii întrebat

Multe dintre update-urile anunţate deseori de nu sunt nici pe departe aşteptate cu zâmbetul pe buze de către sutele de milioane de utilizatori.

facebook-videos auto-play ios android

Vehiculată de ceva timp, o nouă schimbare vizavi de modul în care ne petrecem activitatea pe Facebook pe mobil a început să fie introdusă la nivel global. Aceasta poartă numele de autoplay şi se referă la în momentul în care, navigând prin Newsfeed, respectivul clip v-a trecut prin faţa ochilor, chiar și pentru mai puţin de o secundă.

Această funcţie nouă va fi dedicată în mod exclusiv clipurilor native de Facebook pe mobil, celor care au fost urcate direct pe Facebook, nu şi clipurilor de pe YouTube, Vimeo sau alte surse, care la prima vedere se integrează perfect în streamul de date fără sfârşit de pe site. Schimbarea radicală poate fi sintetizată cu uşurinţă prin eliminarea butonului Play de pe clipuri, deoarece nu mai este necesar, având în vedere că acestea încep redarea… automat.

Din fericire, deşi vor consuma cu siguranţă un procent semnificativ din resursele telefonului, măcar acele clipuri nu vă  vor polua şi fonic. La un tap suplimentar pe oricare dintre ele veţi şi auzi ce se întâmplă pe ecran. Tot atunci, tap-ul va declanşa rularea clipurilor în mod Full Screeen. Dacă propagarea va funcţiona aşa cum şi-au propus creatorii, nu ar trebui să dureze mai multe de câteva zile până când vă veţi frustra că nu mai este necesar un click pentru a viziona un film pe Facebook pe mobil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: