Eroare PS4: Moartea noilor console este Blue Light of Death

, 18 Noi, 11:24

Pentru că o lansare importantă nu poate să vină fără probleme, multe dintre sunt moarte la livrare din cauza erorii BLOD.

ps4-blue-light-of-death RROD defect playstation

BLOD sau Blue Light Of Death se pare ca este echivalentul next-gen pentru RROD sau Red Ring of Death. Dacă vă mai aduceţi aminte, dintr-un motiv ce ulterior s-a demonstrat că era legat de sistemul de răcire al consolelor Xbox 360, acestea din urmă deveneau subit inutilizabile şi prezentau o singură simptomă, cercul din jurul butonului de power se lumina roşu şi rămânea aşa. Se pare că un eveniment similar se petrece cu .

Utilizatorii de PlayStation 4 care au reuşit să pună mâna pe noua consolă a celor de la Sony au avut parte de un val semnificativ de frustrare cauzat de unelte de gaming deloc ieftine ce nu puteau fi folosite.

Această eroare PS4 se pare că se manifestă prin linia albastră de mai sus care rămâne aprinsă in permanenţă şi care ar în mod normal ar trebui să clipească timp de câteva secunde, din momentul în care apăsaţi pe butonul de pornire şi până în momentul în care s-a încărcat meniul consolei pe televizor. Din păcate, în momentul în care linia albastră nu mai dispare, pe ecranul televizorului nu se vede nimic şi primul diagnostic este că nu mai aveţi ce face cu noua voastră consolă.

Problema pare să fie destul de răspândită, motiv pentru care ratingul consolei pe Amazon a scăzut semnificativ. Nu de alta, dar foarte multi utilizatori au dat rating-uri de o stea noului PlayStation.

Cei de la Sony au conştientizat problema şi vin cu câteva sfaturi care se par că nu prea dau rezultate. Acestea implică să ţineţi degetul pe butonul de pornire al consolei timp de 7 secunde sau eventual să scoateţi cablul de alimentare al consolei şi după câteva minute să-l băgaţi înapoi în priză. Nimeni nu ştie exact ce stă la baza Blue Light of Death, sperăm doar ca cei de la Sony să găsească rapid o soluţie pentru noua eroare PS4, altfel acesta ar putea fi începutul unei tranziţii în masă la Xbox One.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

salut.am o intrebare la care as dori si eu un raspuns daca se poate.mi-am cumparat un ps4 si imi da eroare la un joc sa fie jocul de vina sau ps4 .cum am citit mai sun in pagina ca ar fi problema de la linia albastrade la led.jocul imi merge ma lasa sal joc cam o jumatate de ora,si dupa aia imi pune ca sa produs o eroare cu joculnu zice nimic de ps4 .multumesc

Au mai fost alții care au avut problema ta , forumurile sunt pline de ps4 cu probleme . Din câte știu a trebuit un update la consola , joc si eventual TV .

Salut , eu mi-am luat ps4 de pe ebay in Noiembrie și-a mers bine pana săptămana trecută când a intrat in modul „blue light of death” . Am facut-o sa meargă cam o ora si apoi a intrat iar in BLOD. Sony recunoaște problema dar spune ca e izolata la 1 % din primul lot de 1 milion de exemplare. Am fost si mi-am luat alta de la Altex , sa nu aibă legătura cu America si sa am garantie si a mers 2 ore si a dat aceeași eroare. Cei de la Altex sunt profesioniști si Mi-au luat-o in garantie , am avut si posibilitatea de a primi banii înapoi. Acum trebuie sa vad Cefac cu prima consola .

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail