EnerGenie ePP2 eReader, un dispozitiv dintr-o alta clasa de produse

EnerGenie ePP2 eReader, un dispozitiv dintr-o alta clasa de produse

EnerGenie ePP2 eReader este promovat ca fiind un E-paper printer, , dar care v-ar putea fi de folos.

energenie epp2 ereader epaper printer

La prima vedere, pare , la o privire mai atent,a insa, EnerGenie ePP2 nu are prea multe in comun cu alte dispozitive cu panouri e-Ink de 9,7 inci. Motivul acestei discrepante este dat de functia de imprimare.

Gandit probabil pentru cei care nu mai vor sub nici o forma sa foloseasca hartie din motive ecologice, acest dispozitiv poate fi legat la orice PC pentru a primi, ca orice imprimanta obisnuita, documentele voastre. El este recunoscut si instalat ca o imprimanta obisnuita iar comportamentul este similar cu programele care va permit ca atunci cand imprimati un document de fapt el sa se transforme in PDF. In cazul EnerGenie ePP2, documentul imprimat se transforma intr-un document nativ si este transferat pe dispozitivul din imagine. Din acel moment, el poate fi lecturat in conditii optime pe ecranul de 9,7 inci cu un raport de aspect de 4:3 si o rezolutie generoasa de 1600 x 1200. Ca un mic detaliu, creatia celor de la EnerGenie este si sensibila la atingere si integreaza suport pentru interactiunea cu un stylus. Prin intermediul acestuia din urma puteti lua notitie intr-un mod similar cu un caiet clasic. Printre altele, acelasi stylus poate fi folosit pentru semnarea diverselor documente sau pentru desenarea de diverse figuri pe o poza sau alt tip de fisier.

Pentru ca vorbim de un dispozitiv monocrom, nu este necesara o putere de procesare foarte mare, fapt care se reflecta si in configuratia rupta parca din smartphone-urile de acum cinci ani. EnerGenie ePP2 are un procesor la 800 MHz asistat de o cantitate de memorie egala cu 256MB RAM. Cantitatea de spatiu de stocare este de 4GB, aceasta se poate insa extinde prin intermediul cardurilor microSD. Autonomia necunoscuta este asigurata de o baterie de 2350 mAh.

Desi nu pare sa aiba vreo legatura cu platforma celor de la Google, acest eBook Reader original vine cu Android 2.3 Gingerbread si un pret situat intre 400 si 500 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: