Elysium si cadourile post-mortem: cenusa prietenilor in spatiu, pentru 2000 dolari

Elysium si cadourile post-mortem: cenusa prietenilor in spatiu, pentru 2000 dolari

Titlul este destul macabru si probabil si activitatea in sine nu este dedicata decat celor care si-au dorit din totdeauna ceea ce ofera Elysium.

Elysium spatiu inconjurul lumii decedati

Daca o persoana apropiata si-a dorit intotdeauna in spatiu, dar bugetul de om obisnuit nu i-a permis sa faca un zbor in spatiu cu Virgin Galactic de 250.000 dolari, exista o solutie mult mai accesibila, dar numai dupa ce persoana a trecut in nefiinta.

Serviciul oferit de Elysium Space este pe cat de simplu, pe atat de complex. Practic, dupa ce ati platit suma de 2000 de dolari, veti primi acasa o capsula in care sa puneti cenunsa apropiatilor. Dupa aceasta operatiune, capsula se va intoarce la sediul Elysium, de unde va pleca cu prima nava spatiala disponibila.Va iesi astfel in afara atmosferei si va face cel putin o miscare completa de revolutie in jurul globului, pana cand va fi aruncata si va arde complet la intrarea in atmosfera. Un zbor complet poate dura de la cateva luni pana la cativa ani. In cazul in care nu mai este spatiu pe prima racheta ce va fi lansata, capsula voastra va ajunge in spatiu cu urmatorul zbor fara vreun cost suplimentar. Pentru ca nu putea lipsi un element tehnologic din ecuatie, pentru a va urmari pozitia cenusei persoanei iubite in timp ce zboara in jurul pamantului, o aplicatie de iOS si Android va fi disponibila.

In cazul in care aceasta suma de 2000 de dolari vi se pare exagerata pentru zborul in spatiu al unei capsule,  servicii similare de la competitorul Celestis costa 5000 de dolari. In plus, Celestis ofera lansari pe luna si in cosmos pentru 12.500 dolari. Mai aveti cuvinte?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: