Google te ajuta sa descoperi Turnul Eiffel intr-un mod unic [VIDEO]

, 17 Iul, 14:40

Turnul Eiffel este o , iar cei de la Google i-au dedicat o expozitie virtuala spectaculoasa.

Eiffel Tower Google Maps Street View

In cadrul Insitutului Cultural Google cateodata sunt introduse obiective noi ce trebuie studiate prin intermediul unor . Turnul Eiffel reprezinta cea mai noua expozitive.

A fost construit in doi ani, doua luni si cinci zile pentru Expozitia Universala din 1889. Realizat de Gustave Eiffel, turnul a avut ca scop celebrarea a 100 de ani de la Revolutia Franceza. Considerat de multi ca fiind un pas definitoriu al epocii industriale, Turnul Eiffel a devenit intre timp un simbol al Frantei si unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale lumii.

Pentru ca nu trebuie sa ratati panorama de la etajele turnului macar o data in viata, cei de la Google au facut un efort sa imortalizeze atmosfera de la 324 metri inaltime. Prin acelasi sistem pe care am ajuns sa-l apreciem la Street View, echipa gigantului din Mountain View va transpune fiecare coltisor al acestui obiectiv turistic mirobolant.

Pe de alta parte, o expozitie nu poate gravita doar in jurul unui tur virtual, de aceea au fost agregate si colectii impresionante de imagini si documente, toate cu scopul de a va oferi cea mai completa lectie de istorie despre Tour Eiffel. Menit sa va trezeasca apetitul de calatorii virtuale, clipul de mai jos face o treaba foarte buna in descrie experienta celor de la Street View.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail