Ecranul principal din iOS 7 a fost realizat in Microsoft Word? [+VIDEO]

Ecranul principal din iOS 7 a fost realizat in Microsoft Word? [+VIDEO]

Pentru ca multi s-au intrebat cum au ajuns cei de la , cineva a facut o analogie convingatoare cu Microsoft Word.

apple ios 7 microsoft word office design

La inceputul verii trecute, Tim Cook anunta cu mandrie in cadrul WWDC 2013 noul . Desi au mai trecut cateva luni pana cand cei mai multi dintre noi au putut sa-si instaleze noul SO, schimbarile de interfata au ramas in mare parte identice cu cele anuntate initial. Desi in prima etapa modificarile nu au castigat foarte multi adepti, cu timpul, multi dintre ei s-au dat pe brazda si au inceput sa gaseasca beneficiile noului firmware.

In mintea tuturor a mai ramas insa o intrebare. Care a fost procesul prin care s-au ales culorile agresive, elementele de design rupte parca din desene animate si, nu in ultimul rand, degradeurile omniprezente.

Desi clipul de mai jos functioneaza mai degraba ca o parodie care scoate la iveala o coincidenta, Vaclav Krejci, autorul sau, a facut o descoperire interesanta. Cu speranta ca cei de la Apple s-au chinuit mai mult decat atat la ecranul principal de pe un iDevice cu iOS 7, urmariti cu atentie scurt metrajul de mai jos si ramaneti uimiti de similaritatile care ies la iveala in doar cateva minute. Acesta ofera raspunsul pentru toate icoanele, culorile si fonturile din noul iOS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: