23 apr. 2013 | 08:30

Ecranul de Galaxy S4 rezista la orice fel de zgarieturi [VIDEO]

ACTUALITATE
Ecranul de Galaxy S4 rezista la orice fel de zgarieturi [VIDEO]

Numarandu-se printre primele smarphone-uri ale caror ecran este protejat cu Gorilla Glass 3, multi au asteptat sa testeze Samsung Galaxy S4 Gorilla Glass 3

Indiferent cat ne iubim gadgeturile si cat investim in buna lor pastrare, evitam din ce in ce mai des achizitia de huse si folii la telefoane inteligente. Din acest motiv, ne bucuram enorm cand vedem companii precum Corning ca fac o treaba foarte buna in a proteja ecranele pretioaselor jucarii.

Daca tot a avut deja norocul , un utilizator care vroia sa puna la incercare specificatiile de rezistenta pentru cea de a treia generatie de Corning Gorilla Glass 3 a postat un clip pe YouTube. In teorie, noua generatie de Gorilla Glass se lauda ca ar fi de trei ori mai anduranta decat generatia a doua. Din pacate, de cele mai multe ori prea putini au curajul sa testeze cum se cuvine un ecran. De cele mai multe ori vezi utilizatorii care dau un smartphone de pamant sau, mai rau, il baga in blender si nu te lamuresti de rezistenta fiecarei parti componente in lumea reala.

In cazul in care rezistenta la zgarieturi este criteriul cel mai important de achizitie al unui telefon pentru voi, in urma clipului de mai jos veti deveni fani Galaxy S4. Nu de alta, dar este o performanta remarcabila ca un terminal sa reziste contactului cu lame de cutit, chei si monezi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele