Galaxy S4 – Smartphone-ul cel mai usor de reparat

Galaxy S4 - Smartphone-ul cel mai usor de reparat

Nici nu a ajuns oficial in magazinele de telefoane de pe mapamond si o echipa de oameni priceputi

Samsung Galaxy S4 inside

Cei de la TechBuffalo au postat pe site-ul lor primul clip dintr-o serie probabil destul de lunga de filme si imagini, in care un Samsung . In contextul in care acesta este un telefon pe care foarte multi l-au asteptat cu interes, primele concluzii ale acestei dezasamblari au mari sanse sa aduca noi clienti in curtea producatorului coreean.

Samsung Galaxy S4 este un smartphone modern, incredibil de usor de reparat. Intr-o lume guvernata de terminale precum iPhone 5 sau HTC One, care se demonteaza infernal de greu, Galaxy S4 vine ca o gura de aer proaspat pentru a demonstra ca suruburile inca mai pot sta la baza unui telefon inteligent de ultima generatie. Doar noua suruburi sunt suficiente pentru a separa partea din fata de spatele aparatului. In comparatie cu vechea generatie, S4 este mai usor de reparat decat S3 pentru simplul fapt ca mai multe componente importante pot fi schimbate cu usurinta. In aceasta categorie intra slotul de SIM, modulul de camera, slotul microUSB si alte cateva particularitati similare.

Singurul aspect deranjant vine sub forma ecranului. Acesta din urma, desi se poate inlocui relativ usor, in cazul in care este spart, din cauza faptului ca este realizat din Gorilla Glass, implica o investitie semnificativa. Aproximativ 200 de dolari este pretul unui display nou pentru Galaxy S4. Una peste alta, este incredibil ca un telefon atat de important precum Galaxy S4 poate fi reparat cu atat de multa usurinta incat a castigat titlul de ,,smartphone-ul cel mai usor de reparat” pe care au pus mana cei de la TechBuffalo.

Citește și: