EA vine cu detalii oficiale despre Mirrors Edge 2 [VIDEO]

Dupa lungi siruri de speculatii legate de un posibil urmas pentru Mirrors Edge, a confirmat printr-un trailer ca respectivul joc e in dezvoltare.

Mirrors-Edge-2-dezvoltare-EA-Dice1.jpg

Recunosc ca acesta a fost unul dintre din si unul dintre titlurile pe care le-am jucat cu entuziasm. Inca din 2008, momentul lansarii primului joc din serie, am fost curios in ce directie vor duce cei de la EA, producator jocului, experienta parkour.

La 5 ani distanta de la prima iteratie a conceptului, Mirror’s Edge 2 a fost anuntat oficial in cadrul conferintei de la E3, desfasurata in aceste zile la Los Angeles. Un first person creativ construit in jurul conceptului de alergare libera, urmatorul joc din serie are mari sanse sa functioneze pe exact aceeasi reteta consacrata de prima experienta a lui Faith, personajul principal.

Cu toate ca are doar un pic peste un minut, trailerul de mai jos surprinde exact ce trebuie pentru a-mi arata ca principiile de functionare ale jocului sunt aceleasi precum  inainte. Ca un mic detaliu, tatuajul de pe mana tinerei din joc, sub forma de harta, mi se pare ca aduce aminte foarte tare de scenariul serialului Prison Break.  Mirror’s Edge va fi lansat pe XBOX One, PlayStation 4 si, desigur pe PC la o data inca necunoscuta. Din pacate, cel de-al doilea joc din serie inca este la inceput si va mai dura ceva timp pana cand acesta va fi finalizat.

Alexandru Puiu
15:00 11.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video