Doua noi statii de lucru portabile: MSI GT70 si GT60

Doua noi statii de lucru portabile: MSI GT70 si GT60

Daca tot ne-am obisnuit sa vedem notebook-uri in loc de desktop-uri peste tot, statii de lucru precum nou lansatele MSI GT70 si GT60 sunt foarte utile.

lansare notebook MSI GT60 GT70 Workstation

Intalnim un numar din ce in ce mai mare de utilizatori insetati dupa performanta pe sisteme portabile, asa ca producatori precum MSI nu pot decat sa produca sisteme cu configuratii de top. Destinate mai ales celor care lucreaza in proiectare sau editare foto/video, noile sisteme au un numitor comun foarte important. Ambele sunt dotate cu GPU-uri profesionale NVIDIA Quadro, motiv pentru care au primit deja certificari de la Adobe, Autodesk si SolidWorks.

In principiu, este vorba de doua placi video, una mai puternica decat alta, NVIDIA Quadro K2100M si Quadro K3100M, suficiente pentru majoritatea scenariilor pe care le au in vedere cei mai exigenti utilizatori. Ca si tehnologii speciale, noile sisteme vor fi compatibile cu NVIDIA Maximus. Aceasta permite designerilor si inginerilor sa ruleze fara probleme simultan, pe un singur sistem, atat activitati de randare cat si de analiza structurala.

La interior, vor fi dotate cu cele mai noi procesoare Inte Core i7 Quad Core. Killer DoubleShot va sta la baza unei performante de neegalat pe partea de retelistica, Ethernet si WiFi, in timp ce tehnologia Cooler Boost 2 va reduce instant temperatura sistemului in cazuri de urgenta. Daca in timpul liber nu vreti sa neglijati abilitatile unui astfel de sistem, nu trebuie sa treceti cu vederea nici abilitatile de multimedia sau gaming ascunse de cei de la MSI la interior. Boxele cu subwoofer sunt asigurate de Dynaudio, in timp ce tastatura iluminata integrata in carcasa este creata de SteelSeries. Pana si mufa de casti este aurita si are in spate un amplificator dedicat pentru sunet puternic.

MSI GT70 20K va avea un pret de 2600 dolari, in timp ce GT60 20J va fi un pic mai accesibila, la 2000 dolari.

Citește și: