MSI GS70, cel mai subtire si mai usor notebook de gaming din lume

MSI GS70, cel mai subtire si mai usor notebook de gaming din lume

Nu a durat mult si se pare ca si , precum MSI GS70, au ajuns sa fie promovate pe baza de superlative.

msi gs70 cel mai subtire notebook gaming

E simplu. In momentul in care comercializezi cel mai subtire notebook sau cel mai usor notebook, acesta pleaca mult mai usor de pe rafturi. Pornind de la acest principiu nu foarte complicat, MSI a anuntat GS70, „cel mai usor si subtire” sistem portabil de gaming, cu diagonala de 17 inci. Construit special cu scopul de  a face fata cu brio celor mai pretentioase jocuri din 2013, GS70 este rezultatul unui volum de munca enorm, investit cu scopul de a avea doua superlative pe cutie. Chiar daca nu vorbim de un ultrabook sau un MacBook Air, cei de la MSI a reusit sa faca sistemul din imagine usor, dar fara a face nici un compromis la capitolul configuratie hardware.

MSI GS70 are cele mai noi procesoare Intel Core i7 de generatia a patra si un GPU care i-ar impresiona si pe cei mai pretentiosi gameri care inca mai  folosesc un desktop pentru aceasta activitate – este vorba de . Cantitatea de memorie RAM implicita este de 16GB DDR3, iar partea de conectica este realizata prin intermediul unui numar de patru porturi USB 3.0. Camera web integrata in rama panoului este capabila de inregistrari la rezolutie 720p, iar display-ul standard este anti-reflectiv si Full HD. Partea audio a fost dusa la bun sfarsit prin intermediul unui sistem 2.1.

Pentru ca tastatura este foarte importanta pentru gameri, cei de la MSI au apelat la o solutie SteelSeries pentru tastatura luminata multi colora cu functie de Anti-Ghosting. Faptul ca placa de retea este realizata de Killer si poarta numele de DoubleShot NIC ar trebui sa scoata complet din ecuatie ideea de LAG in momentul in care va jucati pe internet sau LAN.

Cu un pret pentru configuratia standard de 1800 dolari, magia acestui sistem sta in grosimea mai mica de 2,54 centimetri si greutatea de 2,58 kilograme. Ramane sa vedem daca acest monstrulet de gaming isi va face drum si pana in Romania in viitorul apropiat.

Citește și: