DLC-ul Assassin’s Creed III aduce puteri supranaturale

DLC-ul Assassin's Creed III aduce puteri supranaturale

Primul DLC de single player pentru Assassin’s Creed III, The Infamy, a fost lansat saptamana trecuta. Acesta face parte din seria The Tyranny of King Washington si spune o poveste in care istoria a luat un curs diferit fata de cel pe care il cunoastem. Ce nu stiam despre acest pachet extra este faptul ca personajul principal, Connor, primeste abilitati supranaturale.

Assassins Creed III The Tyranny of King Washington

Seria Assassin’s Creed nu este straina de tot felul de puteri mai mult sau mai putin „magice”, insa ceea ce vedem in DLC-ul Infamy este deja mult peste limitele admise. Connor poate sa devina invizibil, folosind un efect vizual foarte asemanator cu cel al extraterestrului Predator din filmul omonim. Se pare ca aceasta abilitate poate fi folosita atat pentru a te furisa in spatele inamicilor, cat si pentru a scapa cu viata din situatii mai tensionate.

Nu numai ca poate sa se faca invizibil, dar Connor mai are un as in maneca. O haita de lupi este tot timpul gata sa atace soldatii lui Washington. Se pare ca si animalele au puteri speciale, intrucat acestia se materializeaza instant la comanda eroului.

Assassin’s Creed III va mai primi inca doua pachete care vor completa povestea din Tyranny of King Washington: Betrayal si Redemption, care cu siguranta vor continua in aceasta directie.  Curios este momentul lansarii acestui trailer, care vine la o saptamana de la debutul DLC-ului. Probabil vanzarile acestuia nu au fost pe masura asteptarilor, iar Ubisoft spera sa atraga o parte din public cu elementele noi mai „nebune”.