Directorul Alienware: Noile console sunt niste PC-uri

Directorul Alienware: Noile console sunt niste PC-uri

Pornind de la fundamentul simplu ca noile console sunt construite pe arhitectura X86, directorul le compara cu niste PC-uri.

Alienware opinie director console

In urma cu cativa ani am scris multe materiale prin care argumentam ca o investitie intr-o consola este de preferat in defavoarea achizitiei unui . Daca aceasta era activitatea voastra preferata, pentru a juca un un titlu de o calitate similara pe un PC, aveati toate sansele ca pretul investitiei sa fie mult mai mare. Asta era valabil pana acum 2-3 ani.

La ora actuala, va puteti lua sisteme decente care ofera o performanta rezonabila in jocuri recente la aceleasi preturi care se vehiculeaza pentru noile console. Avand in vedere ca in ambele cazuri poate intra un TV in ecuatie si ambele sunt construite pe arhitectura X86, nu gresiti deloc daca vedeti din ce in ce mai putine diferente intre cele doua sisteme pentru joc.

,,Consolele de jocuri arata cu fiecare zi din ce in ce mai mult ca niste PC-uri”. Frank Azor, director la Alienware, este doar unul dintre cei care vocifereaza opinii similare. ,,Daca te uiti la ce fac Sony si Microsoft, vezi ca ei iau PC-uri si le pun in sufragerie. In interior au un CPU AMD, o placa grafica AMD, un hard disk standard de desktop – este incredibil. Instalezi jocuri in loc sa le rulezi de pe disc, deoarece astfel trebuie sa functioneze lucrurile. Descarci jocuri in format digital, exact ceea ce facem pe PC-uri de ani buni.” Aznor are niste argumente pertinente in discursul sau si nu exagereaza in nici un fel. In alta ordine de idei, acelasi director lucreaza in domeniul productiei de PC-uri, motiv pentru care trebuie sa avem rezervele noastre atunci cand citim aceste afirmatii.

Oare consolele chiar s-au distantat semnificativ de ceea ce faceau in urma cu 10 – 20 de ani si s-au apropiat de ceea ce facem acum cu un computer?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: