Nici Xbox One nu vine fără defecte majore la primii utilizatori [+VIDEO]

Nici Xbox One nu vine fără defecte majore la primii utilizatori [+VIDEO]

După câteva sesizări legate de probleme la primele console PS4 livrate, acum a venit momentul să aflăm că nici . Să vedem despre ce defecte Xbox One e vorba.

Xbox One Blu-ray defect unitate optica

Nu ştim dacă are vreo legătură cu primele loturi sau cu intern mult mai gravă decât pare la prima vedere. În orice caz, pe YouTube şi pe câteva forumuri au început să curgă clipuri care demonstrează o situaţie foarte neplăcută, legată de o serie de defecte Xbox One. Este cauzată de unităţile Blu-ray pe care le găsiţi în orice consolă Xbox One. Acestea din urmă, încă de la primele utilizări, refuză să citească discuri.

Mai multe decât atât, din interiorul aparatului se aude un zgomot macabru, ca şi cum niste componente se joacă libere în carcasă de fiecare dată când introduceţi un disc. Indiferent de cauzele exacte care stau la baza situaţiei, cu siguranţă nu acelea sunt sunetele pe care îţi doreşti să le auzi de la o unealtă de gaming de 500 de dolari.

Cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri, este foarte dificil de apreciat cât de răspândită este problema. Cei de la Sony s-au grăbit să afirme săptămâna trecută ca Blue Light of Death afectează un număr de maxim 1% dintre dintre toate PS4-urile livrate. Referitor la Microsoft, până când compania va oferi nişte rapoarte oficiale pe marginea subiectului, nu putem decât să ne gândim la ce e mai grav legat de aceste defecte Xbox One.

Citește și: