Cum suna o simfonie interpretata de DSLR-uri Nikon? [+VIDEO]

, 05 Iul, 10:16

Nu mai putin de 30.000 de dolari a fost valoarea proiectului din imaginea de mai jos, pentru a crea o orchestra cu aparate foto .

audio  proiect nikon soundgear

Am mai vazut in ultimii ani multe interpretate de gadgeturi si dispozitive care nu par a avea nici o legatura cu notele muzicale sau cu mentinerea unui ritm.

Proiectul lui Benjamin Von Wong s-a reflectat in folosirea unui ansamblu de 14 DSLR-uri Nikon pentru a reda o piesa muzicala. Aparatura in valoare de 30.000 de dolari a fost utilizata pentru a crea Nikon Simphony exclusiv din diversele sunete pe care le emite o camera. Pornind de la un gest agresiv de a tranti un aparat foto pe o suprafata de lemn si mergand pana la declansarea flash-ului, varietatea rezultatului final va va surprinde cu siguranta. Daca ar fi sa atrag atentia asupra unui singur sunet sintetizat folosit aici, acela ar fi piuitul pe care il face un Nikon cand va plimbati prin meniul aparatului, in cazul in care nu ati dezactivat acel sunet din prima secunda in care l-ati cumparat.

Desi este destul de scurt clipul final, impresia artistica este remarcabila, motiv pentru care ar fi pacat sa nu vedeti video:

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail