Cum se cheama un LG Optimus G rezistent la apa?

Cum se cheama un LG Optimus G rezistent la apa?

Cu toate ca titlul suna ca prima parte a unui banc, in realitate, rezistenta la apa.

lg optimus gj rezistenta la apa

La scurt timp dupa lansarea Galaxy S4, cei de la Samsung au confirmat ca lucreaza la o varianta a terminalului rezistenta la intemperii. Aceasta a fost filosofia din spatele Galaxy S4 Active, un terminal care arata foarte bine, are o performanta aproape identica cu S4, doar ca este rezistent la apa.

Perceputa ca o reteta de succes, ideea celor de la Samsung a fost . Cel putin, asta am fi tentati sa credem dupa ce a fost sesizat la o prezentare din Taiwan terminalul din imagine. Acesta poarta numele de LG Optimus GJ si, cel putin initial, va fi comercializat exlcusiv in Taiwan incepand cu luna iunie a acestui an. Foarte similar cu Optimus G, acest gadget se diferentieaza printr-un singur factor care conteaza, rezistenta la apa. Cu un pret de aproximativ 600 dolari, aparatul va fi disponibil fara conectare atat pe negru cat si pe rosu. Daca cei de la Samsung au facut cateva compromisuri cand au realizat S4 Active, in special la partea de camera, merita retinut ca noul Optimus GJ este identic la capitolul specificatii interne cu modelul Optimus G.

In cazul in care va intrebati cum se masoara rezistenta la apa a terminalului din imagine, Optimus GJ rezista pana la jumatate de ora la o adancime de maxim un metru. Cu lansarea din ce in ce mai deasa a unor astfel de terminale, voi nu asteptati cu entuziasm un nou flux de poze subacvatice pe Facebook?