10 apr. 2013 | 10:30

Cum sa-ti faci propriile filme in Hyperlapse din Google Street View? [VIDEO]

ACTUALITATE
Cum sa-ti faci propriile filme in Hyperlapse din Google Street View? [VIDEO]

Nu am crezut niciodata ca este posibil sa manipulezi la un asemenea nivel .Timelapse Google Street view hyperlapse

O echipa de programatori de la laboratoarele Teehan+Lax a postat zilele trecute pe internet un website si un clip intitulate Google Street View Hyperlapse. Acesta din urma este un termen care defineste un anumit tip de secvente video bazate pe imagini din lumea reala prin care privitorul trece cu o viteza foarte mare dintr-o perspectiva la persoana intai.

In principiu, este vorba de un mod complet nou de il pune la dispozitia internautilor prin serviciul Street View. Printr-un camp vizual un pic deformat va plimbati cu mare viteza pe niste trasee aleatorii sau alese de voi. E suficient sa accesati adresa http://hyperlapse.tllabs.io/ si sa priviti modul in care se desfasoara magia. Desi sunt mari sanse ca primele experiente sa va ameteasca, mai ales daca un aveti un ecran mare, imersiv, cel mai bine ar fi sa va jucati cu strada pe care ati copilarit sau cu alte zone cunoscute. Astfel, va va fi mai usor sa apreciati efortul investit in realizarea acestui motor pentru clipuri hyperlpase. Nu o sa va vina sa credeti cat de putin conteaza faptul ca, in definitiv, imaginile din Street View sunt departe de a fi perfecte.

Desi oamenii creativi vor gasi cu siguranta moduri prin care sa salveze clipurile rezultate, dezvoltatorii din spatele proiectului au evitat sa ofere o asemenea functionalitate din cauza restrictiilor impuse de Google cu referire la continutul din Street View.

Google Street View Hyperlapse from Teehan+Lax Labs on Vimeo.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele