Cu ce ne-a atras EuroGsm atenția de Black Friday

Cu ce ne-a atras EuroGsm atenția de Black Friday

Unul dintre cei mai mari parterteneri Orange din ţara noastră, Euro GSM, are câteva produse pe care s-ar putea să nu le găsiţi în altă parte.

Black Friday Telefoane Mobile 2013 E-uroGSM

Deşi varietatea ofertei celor de la EuroGSM o surprindeţi cel mai bine pe www.eurogsm.ro, voi încerca să atrag atenţia supra câtorva gadgeturi care mi-au făcut cu ochiul în aceste zile.

Pentru cei care nu au niciodată grijă de telefon sau pur şi simplu lucrează în condiţii extreme, pe şantier sau în vârf de munte, există unul dintre singurele smartphone-uri ale celor de la CAT, care s-ar putea să vă vină în minte ca producători de bocanci şi escavatoare. CAT B15 este un dual sim de culoare neagră cu Android ce rezistă la intemperii şi costă 1400 de lei la liber.

Dacă v-a încântat experienţa utilizării HTC One dar v-aţi dorit-o într-o format de phablet, HTC One Max cu un panou Full HD de 5,9 inci si un quad core tactat la 1,7 GHz s-ar putea să trezească invidia prietenilor. Nu este foarte accesibil la 3000 de lei, dar este foarte putin probabil să-l găsiţi mai ieftin în altă parte.

Dacă eraţi de mult în căutarea unui hands-free deştept, la doar 99 de lei puteţi achiziţona de la EuroGsm un Plantronics ML18. Acesta este un model care funcţionează de minune atât cu smartphone-uri, cât şi cu tablete. Dacă aveţi un iPhone, îi puteţi monitoriza în permanenţă şi bateria atunci când e conectat.

Pentru că nu merită să nu aveţi o sursă de muzică portabilă la grătar, la birou sau în bucătărie, la doar 250 de lei puteţi lua Xqisit XQS10 purple. Aceasta este o boxa care funcţionează prin Bluetooth, are o autonomie de 10 ore, se încarcă de la USB şi integrează şi un microfon dacă vreţi să o folosiţi pentru tele-conferinţe.

Aceasta este doar o mostră infimă din portofoliul magazinului virtual EuroGsm. Dacă vă mai rămând bani după ce i-aţi epuizat pe , poate vă luaţi un telefon de aici.