Neaşteptat, eMAG a început să vîndă şi maşini de Black Friday 2013

Neaşteptat, eMAG a început să vîndă şi maşini de Black Friday 2013
06:47 22.11.2013

Într-o mişcare neprevăzută a celui mai mare magazin online din România, Emag a început să vândă anul acesta de Black Friday 2013 autoturisme.Emag vanzari autoturisme

Deşi nu se aştepta nimeni ca această tranziţie importantă să se producă în portofoliul de produse al companiei, un oficial Emag a anunţat detaliile complete ale promoţiei.

„Acum câțiva ani am declarat că vom vinde pe eMAG chiar și mașini. La vremea aceea, a părut o declarație poate prea îndrăzneață, dar iată că această zi a sosit. Este o zi istorică pentru întreaga piață de comerț online, întrucât pe eMAG sunt listate primele autoturisme care vor fi vândute online în Romania” Declaraţia a fost făcut de Iulian Stanciu, director General Emag.

Cum era de aşteptat, este vorba şi de nişte reduceri semnificative nu doar de câteva maşini pe care le găsiţi la aceleaşi preţuri la reprezentanţele de cartier ale respectivelor companii producătoare. În total vor fi disponibile 63 de de autoturisme în valoare totală de un milion de euro de la producători precum Dacia, Ford, Mitsubishi, Hyundai şi Mercedes Benz. Clienții eMAG pot cumpăra modelul Dacia Logan 1.2 16V benzină, echipare Laureate cu sistem de navigație și cruise control la prețul de 7.999 de euro, Ford Focus 1.0 EcoBoost Trend cu pachet de iarnă la 10.999 de euro sau Mercedes–Benz Clasa E 220 CDI Avantgarde la 39.999 de euro. În rest, vor mai fi reduceri de 1800 de euro la o Dacia, 8800 de euro la un Ford, 12.000 de euro pentru un Mercedes Benz şi 4000 de euro la un Mitsubishi.

Deşi cei mai mulţi dintre noi au avut câţiva bani pusi deoparte pentru Black Friday 2013, sunt curios dacă cele 63 de autoturisme vor pleca din oferta magazinului online precum televizoarele Full HD la sub 1000 de lei.

Etichete:
loading...