GamePop Mini o consola gratuita, disponibila cu abonament

GamePop Mini o consola gratuita, disponibila cu abonament

O noua creatie dotata cu Android a fost anuntata de cei de la , aceasta poarta numele de GamePop Mini si va fi disponibila doar cu abonament.

bluestacks gamepop mini android

Piata consolelor cu Android este una din ce in ce mai bogata, iar cei de la BlueStacks fac eforturi semnificativ pentru a extinde si mai mult aceasta varietate. Compania americana cu sediul in California tocmai a anuntat un frate mai mic pentru . Noua consola GamePop Mini va fi disponibila exclusiv cu un abonament de 6,99 dolari platit in avans pe un an de zile. Din fericire, cei 7 dolari nu vor reprezenta doar o rata la un produs hardware ci se vor reflecta si in posibilitatea de a juca titluri in valoare de 200 dolari fara nici un cost suplimentar.

Aceasta noua consola va fi dotata cu Android 4.2 Jelly Bean ca sistem de operare si va functiona in tandem cu orice TV cu o conexiune HDMI libera. Ca si comparatie, fratele mai mare, GamePop va avea un pret standard de 129 dolari. Cum era de asteptat va exista si o diferenta de performanta intre cele doua, versiunea Mini fiind dotata cu un procesor un pic mai lent in comparatie cu cea normala.

Printre partenerii care vor sta la baza portofoliului de jocuri disponibile pe abonament se numara HalfBrick (Fruit Ninja si Jetpack Joyride), Glu (Blood Brothers), Subatomic Studios (Fieldrunners).

Un avantaj semnificativ al consolelor Gamepop, in comparatie cu creatii gen Ouya, este ca vor putea rula cu mici artificii jocuri de iOS. Desi implica un mic efort din partea dezvoltatorilor pe partea de portare a respectivelor titluri, consola va putea interpreta si redirectiona apeluri la functii hardware ale iDevice-urilor. Cu alte cuvinte, aceasta s-ar putea sa fie consola cu Android, care chiar isi justifica banii.

Citește și: