Creatorii Deus Ex: The Fall resping iOS-urile cu jailbreak

Creatorii Deus Ex: The Fall resping iOS-urile cu jailbreak

Printr-un risc destul de inutil, creatorii noului joc au incercat sa-i oblige pe posesorii de iDevice-uri sa renunte la jailbreak.

Square Enix Deus Ex Jailbreak

Destul de multe aplicatii de iOS detecteaza ca iDevice-ul pe care il folositi a beneficiat de jailbreak si infatiseaza la fiecare pornire un avertisment de genul ,,Aveti jailbreak pe telefon, nu toate functiile din aplicatie functioneaza cum ar trebui.”

Cei de la au dus ideea de anti-jailbreak la un nou nivel odata cu lansarea Deus Ex The Fall, incercand sa previna pirateria intr-un mod mai agresiv. Atunci cand porniti noul Deus Ex pentru mobile, jocul pare ca functioneaza impecabil pana incercati sa trageti primul glont, context in care veti fi intampinati de mesajul de mai sus, care spune foarte simplu ca ideea de jaibreak nu este compatibila sub nici o forma cu trasul cu arma.

Pentru ca in 2013 nu toti cei care fac jailbreak la telefon sunt in cautare de aplicatii piratate, va dati seama cat de mare a fost frustrarea celor care  au facut o investitie semnificativa intr-un joc doar pentru a nu-l putea rula. Intr-un tarziu, creatorii jocului au realizat greseala comisa, asa ca vor incerca sa remedieze problema, lansand in curand un update care va elimina filtrul anti-jailbreak.

Probema este nu a fost facuta publica nici o data de lansare pentru acel patch si nimeni nu stie daca o metoda anti-piraterie va fi inlocuita cu alta. Sper doar ca urmatoarea decizie pe care o vor lua cei de la Square Enix pentru a preveni utilizarea de copii ilegale ale jocului sa fie mai desteapta si mai bine gandita decat prima.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: