Cat de bine arata versiunea HD de Final Fantasy X / X-2?

Cat de bine arata versiunea HD de Final Fantasy X / X-2?

Daca tot vedem tot mai multe jocuri clasice relansate in format HD, era inevitabil sa apara si un joc popular din seria .

Cei mai multi producatori de jocuri care au avut ocazia sa creeze un titlu extrem de popular in urma cu cinci sau zece ani lucreaza la ora actuala la o versiune HD imbunatatita sau reinventata a respectivului titlu. In acest caz, este vorba de . Cu o baza de fani imensa, nerabdarea de care dau dovada cei care asteapta aceste versiuni este incredibila, iar pentru a le potoli un pic setea, cei de la Square Enix au publicat clipul de mai sus.

Un astfel de scurt metraj format din secvente din joc, prin faptul ca e impartit in doua, reuseste sa demonstreze ce s-a schimbat in ultimii ani la capitolul grafica si animatii. Este solutia perfecta pentru a va stimula sa faceti un upgrade la noua iteratie a unui joc. In varianta remastered, dupa cum o promoveaza si creatorii, Final Fantasy X / X-2 vine cu o serie de detalii de fond, de prim plan si de detaliu a personajelor. Ca de altfel majoritatea jocurilor din seria Final Fantasy, aceasta iteratie e remarcabila si include o poveste care amplifica semnificativ experienta de joc.

Daca  va ,,arde” si sunteti impresionati de ceea ce au putut sa faca cei de la Square Enix, puteti cumpara jocul si in varianta Limited Edition. Aceasta din urma va include o carticica de 24 de pagini cu desene si alte elemente de design care au stat la baza aspectului estetic al jocului. In versiunea Limitata va fi inclus si un mesaj tiparit provenit de la Yoshihori Kitase, producatorul acestei iteratii.

final fantasy x comparison

Citește și: