Cowon creeaza PMP-uri capabile de terapia culorilor – iAudio 10

Cowon creeaza PMP-uri capabile de terapia culorilor - iAudio 10

cowon-iaudio-10-hand

Chiar daca iPod-ul si intreaga gama de produse din acest segment de la Apple inca reusesc sa detina o mare parte din procentul de player de continut multimedia portabile, COWON nu s-a lasat niciodata batut si bine a facut.

Noul sau produs de competitie este intitulat iAudio 10, un dispozitiv cu capacitati de la 4 la 32GB care pe langa faptul ca reda un numar destul de mare de formate multimedia poate functiona si ca reportofon daca ii atasati un microfon, poate afisa documente iar daca sunteti in pana de inspiratie puteti asculta chiar si radio. Luand in calcul densitatea de continut video disponibil in extrem de multe formate pe internet ca o incantare poate fi considerat si faptul ca aveti la indemana si un port TV Out pe acest player. Luand in calcul importanta unui ecran de calitate din orice dispozitiv care afiseaza informatii, acest aparat vine cu unul a carui diagonala este de 3 inci si are o rezolutie de 240 x 400.

Punctul cel mai de interes pentru acest dispozitiv este insa optiunea de a schimba culorile meniurilor, fonturilor si a fundalului in functie de bunul gust al fiecaruia, o optiune pe care un ochi experimentat o defineste ca fiind terapie a culorilor.

Desi un pret este momentan necunsocut, nici cei de la Engadget neputandu-l afla, cel mai probabil in al patrulea trimestru al acestui an, daca sunteti innebunit dupa culori aveti toate sansele sa achizitionati unul.

Citește și: