13 dec. 2013 | 17:10

Cover Lock Screen e gata de experimentare, ajunge pe Android în beta

ACTUALITATE
Cover Lock Screen e gata de experimentare, ajunge pe Android în beta

După o lungă perioadă de teste interne şi experimente, creatorii Cover Lock Screen au pus aplicaţia pe Google Play în versiune beta.

Cover App Android interfata Google Play

În momentul în care am auzit prima dată de Cover Lock Screen mi s-a părut un lucru atât de util şi de interesant încât nu-mi venea să cred că a durat atât de mult ca cineva să vină primul cu ideea. Această aplicaţie reprezintă unul dintre cele mai bune de care dau dovadă dezvoltatorii după ce au petrecut suficient de mult timp cu o platformă.

Într-un ecosistem încărcat de aplicaţii originale şi manifestări de creativitate, creatorii Cover Lock Screen au decis să-şi posteze în magazinul virtual al şi propria lor viziune asupra unui ecran de start inteligent. Deşi merită să o percepeţi la această oră ca aflându-se într-un stadiu de beta public, important este că o puteţi experimenta şi voi şi vă puteţi da cu părerea vizavi de cele mai importante plusuri şi minusuri.

Dacă nu aţi mai auzit de această aplicaţie, Cover Lock Screen îşi propune să profite informaţii de oră şi localizare pentru a schimba în timp real aplicaţiile ce vă sunt oferite pe ecranul principal al telefonului. Sunteţi în maşină, veţi fi intâmpinat de aplicaţii de navigaţie, gen iGo, Navigon sau Google Maps. Vă aflaţi la muncă sau la şcoală, Dropbox, Google Drive, Evernote sau o suită office, înstant îşi vor găsi loc pe ecran.

Cu o comunitate deja formată în spatele ei, aceasta este o aplicaţie pe care ar fi păcat să nu o aveţi instalată, măcar pentru câteva zile. Nu de alta, dar este gratuită.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele