Android 4.4.2 este deja disponibil pentru toate dispozitivele Nexus

Android 4.4.2 este deja disponibil pentru toate dispozitivele Nexus

Update-ul pentru Android 4.4.1 a început să fie trimis abia săptămâna trecută către dispozitivele Nexus. Astăzi a fost anunțat deja Android 4.4.2 pentru acestea.

android-4-4-2-update-nexus

Motivul realist pentru acest al doilea update este de asemenea rezolvarea unor bug-uri de funcționare pe care update-ul la Android 4.4.1 nu le-a eliminat se pare complet de pe dispozitivele Nexus. Update-ul este pentru Nexus 4, Nexus 5 și Nexus 7. Pentru Nexus 10, acest update probabil va veni în viitorul apropiat.

Până acum, informațiile legate de acest update sunt foarte puține și se spune că aduce diverse îmbunătățiri de funcționare însă nu menționează care ar fi acestea. Ce am aflat până acum este că e vorba de faptul că acum indică corect numărul și data de mesaje corecte din mesageria vocală, și că aduce update-uri de securitate.

Update-ul vine ca o supriză totală pentru comunitatea android, și ne face să ne punem întrebarea, de ce a început și Google să lanseze dispozitive și update-uri incomplete. Desigur, apreciez faptul că  aceste update-uri vin primele pentru utilizatorii de Nexus, însă aceasta este soluția în cazul în care te grăbești să lansezi un dispozitiv pentru un anumit eveniment. Cu Nexus 5 nu s-a întâmplat așa și nu văd de ce chiar Google ar trebui să se grăbească.

Să înțeleg că toți utilizatorii de Android 4.2 vor primi în foarte scurt timp 4.3 sau chiar 4.4 KitKat? Oare dezvoltatorul efectuează ultimele teste pe dispozitivele Nexus înainte? Destul de plauzibil acest scenariu.

Citește și: