16 ian. 2013 | 17:00

Cosmote lanseaza ZTE Grand X In – Smartphone pe platforma Intel

ACTUALITATE
Cosmote lanseaza ZTE Grand X In - Smartphone pe platforma Intel

ZTE Grand X In a fost lansat astazi, de catre Cosmote, drept primul smartphone cu procesor Intel de pe piata din Romania.

ZTE Grand X In

In vara anuntam colaborarea dintre ZTE si Intel in urma caruia rezulta acest smartphone ZTE Grand X In. Intre timp se pare ca cei de la Cosmote au hotarat sa lanseze pe piata locala acest terminal. ZTE Grand X In nu se remarca doar prin numele total ciudat, ci si prin faptul ca este primul smartphone din Romania construit pe o platforma Intel.

Mai exact vorbim de un procesor Intel Atom la 1,6 Ghz, 1 GB RAM si o camera foto de 8 megapixeli capabila sa inregistreze Full HD. Imaginile sunt redate cu ajutorul unui display de 4,3 inci ce are o rezolutie de 540×960 pixeli sau pot fi partajate prin Wi-Fi, Bluetooth sau HSPA+. ZTE Grand X In vine cu 16GB de memorie integrata, suporta carduri microSD de pana la 32GB si ruleaza Android Ice Cream Sandwich.

Momentan terminalul poate fi achizitionat exclusiv din magazinele Cosmote si Germanos, la un pret care pleaca de la 149 de lei cu abonamentul Smart XL+ la 31 de euro sau fara contract pentru 999 de lei. Chiar daca nu se vrea un smartphone premium sau care sa exceleze prin dotari extraordinare, noul ZTE are sanse sa atraga destul de multi fani si asta datorita pretului relativ scazut.