Intel colaboreaza cu ZTE pentru smartphone-ul Grand X IN

Intel colaboreaza cu ZTE pentru smartphone-ul Grand X IN

Desi ne-am obisnuit sa vedem Samsung, Qualcomm sau Texas Instruments printre producatorii procesoarelor din smartphone-uri, Intel nu se lasa batut cand vine vorba de intentia de a-si face simtita prezenta si in aceasta piata.ZTE Intel Medfield

ZTE Grand X IN este numele celei mai noi creatii realizate de ZTE in colaborare cu Intel, iar daca nu vor intampina probleme de productie, acesta este un smartphone pe care doritorii si-l vor putea achizitiona inainte de sfarsitul acestui an.

Cu un procesor Intel Atom Z2460, Grand X IN, desi este departe de a fi un terminal de varf, s-ar putea sa atraga ceva clienti tocmai prin faptul ca integreaza o configuratie medie. In definitiv, un ecran de 4,3 inci qHD (960 x 540), 1GB RAM si o camera pe spate de 8 megapixeli nu sunt mediocre. Ca un aspect regretabil, sistemul de operare este Ice Cream Sandwich si vine cu o tema care sa-l ingreuneze. Ca o exceptie de la aceasta regula, luna trecuta compania chineza a lansat ZTE Grand X – un smartphone atat de curat la nivelul sistemului de operare ca ai fi fost tentat sa zici ca este din seria Nexus. In ceea ce priveste conectivitatea noului aparat, nu vor lipsi module WiFi, Bluetooth sau HSPA+.

Ca un detaliu important, in momentul in care va ajunge acest terminal pe piata, va fi primul care a combinat Android 4.0 cu platforma Intel Medfield. Daca sunteti curiosi cand veti putea sa puneti mana pe noul ZTE Grand X IN, fiind cetateni ai Uniunii Europene s-ar putea sa fim suficient de norocosi incat sa-l putem achizitiona de luna viitoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: