Cooler Master revine cu o noua serie de tastaturi mecanice

Cooler Master revine cu o noua serie de tastaturi mecanice
13:10 18.04.2013

Nimic nu se compara cu experienta redactarii pe o tastatura mecanica de acum  10-15 ani, iar  exact acel sentiment.

Cooler Master Cherry MX tastatura mecanica

Gandita in principal ca o tastatura de gaming, pentru a bucura utilizatorii care isi doreau sa retraiasca experienta utilizarii unei tastaturi clasice.

Cu numele complet Quickfire Stealth Mechanical Gaming Keyboard, aceasta tastatura vine cu mai multe elemente care tradeaza spiritul inovativ. Pe langa zgomotul specific tastelor inalte si cursa mai lunga preferata de unii utilizatori, Quickfire Stealth ascunde caracterele aferente fiecarei taste. Literele si simbolurile sunt amplasate pe marginea din fata a fiecarei taste, fiind vizibile aproape exclusiv dintr-un anumit unghi. Aceasta trasatura, pe langa faptul ca va impresiona orice privitor, asigura o anduranta sporita a vopselei folosite.

Personal, mi se pare impresionant modul in care o companie reuseste sa mai reinventeze un dispozitiv atat de comun precum o tastatura. Sa nu mai spunem ca indiferent cat de performant este un notebook, nu va reusi niciodata sa recreeze experienta redactarii pe o tastatura gen ,,masina de scris”, motiv pentru care un astfel de gadget incepe sa sune din ce in ce mai bine.

Tastatura este disponibila in format Cherry MX de culoare rosie, albastra, maro si verde. Primele trei variante pot fi achizitionate cu 90 de dolari de pe site-ul oficial al companiei, in timp ce varianta de culoare verde sare un pic pretul pana la 105 dolari.

loading...