12 mart. 2013 | 15:02

Cooler Master V-Series 80+ Gold – Demonstratie de eficienta

ACTUALITATE
Cooler Master V-Series 80+ Gold - Demonstratie de eficienta

Noile surse din portofoliul celor de la Cooler Master au fost dezvaluite. V700, V850, si V1000 sunt numele celor trei modele din noua gama de produse.

Cooler Master v_Series

Puterea acestora se poate identifica destul de usor dupa numele surselor, 700 W, 850 W si respectiv 1000 W. Toate cele trei modele detin certificarea 80 Plus Gold, ce inseamna ca ofera o eficienta de 90% la jumatate din incarcare, si 87% eficienta in idle, valori de varf in comparatie cu restul modelelor. Durata de functionare a acestora este specificata la peste 100.000 ore de functionare si detine toate certificatele de calitate la care ne putem astepta de la o sursa cu aceasta certificare. Sursele sunt complet modulare, se pot scoate si cablurile de 24 pini si cele de 8 pini pentru alimentarea placii de baza. Motivul… este probabil pentru a le fotografia… Altul fiind complet ilogic, avand in vedere ca acele doua cabluri sunt intotdeauna folosite la un computer.

Cei de la Guru3D au mentionat ca interiorul acestora, componentele folosite ar putea fi oferite de Seasonic, practic Cooler Master facand doar un rebranding. Tot ce este posibil, pe de alta parte Seasonic este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni producatori de surse. Pretul si data de lansare sunt inca subiecte tabu, avand in vedere ca sunt produse destinate entuziastilor nu putem spera la un pret destul de mic.