Conceptul de Galaxy Note va fi disponibil si in varianta de 8 inci

Conceptul de Galaxy Note va fi disponibil si in varianta de 8 inci

Desi nu sunt primele speculatii legate de un nou Galaxy Note, un oficial Samsung a confirmat ca vom vedea o noua tableta cu S Pen la MWC.

samsung galaxy note 8 MWC 2013

In cateva saptamani se pare ca vom vedea detaliile complete ale unei noi tablete de la Samsung din familia Galaxy Note, este vorba de Note 8. Informatia a fost publicata pentru prima oara de iNews24 si provine de la unul din directorii Samsung, JK Shin, responsabil de divizia de mobile.

Aparent, la MWC, la exact un an dupa lansarea tabletei Galaxy Note 10.1, vom vedea un Galaxy Note 8. Preinstalata cu Andoid 4.2 Jelly Bean, tableta va avea aceeasi rezolutia ca si fratele mai mare, 1280 x 800. Va fi disponibila atat intr-o varianta cu conectivitate 3G cat si una doar cu WiFI. Camerele integrate vor fi de 5 MP pe spate, respectiv 1,3 megapixeli frontal. Pe partea de design nu vor exista schimbari majore fata de linia de produse Galaxy Tab.  Cu un nume de cod GT-N5100, tableta va folosi un quad core Exynos proprietar, tactat la 1,6 GHz.

Daca tot suntem siguri ca Galaxy S IV nu-si va face aparitia la MWC, e bine de stiut ca Samsung va incerca sa faca valuri cu un nou produs care se anunta a fi performant.