Componente iPhone defecte, reciclate ca opere de artă

Componente iPhone defecte, reciclate ca opere de artă

Pentru că iPhone-urile sunt departe de a fi rezistente la intemperii, cineva a creat o industrie în jurul

iphone-used defect reciclat

Aceasta este o idee de care nu am mai auzit. O companie cu experienţă în depanarea problemelor hardware la -uri s-a gândit să facă ceva constructiv cu numărul impresionant de piese pe care le schimbă în mod uzual la smartphone-urile Apple. Acest mod de reciclare creativă a devenit atât de profitabil, încât acum au început să achiziţioneze şi de la alte service-uri componente iPhone rămase în urma reparaţiilor.

Pe sistemul nimic nu se aruncă, totul se reciclează, compania Twice Used se pare că a creat o industrie în jurul acestui concept, cu o bază de date cu produse destul de stufoasă create exclusiv din panouri de spate, ecrane, butoane de iPhone şi alte câteva piese ale aceluiaşi gadget. Produsele finale sunt cu atât mai spectaculoase cu cât dimensiunea lor este una mai generoasă. Vorbim, de exemplu, chiar şi de mese pentru micul dejun realizate din componente iPhone.

Dacă vreţi să vedeţi întregul repertoriu de produse construite pe acest sistem şi cochetaţi serios şi cu câteva achiziţii pentru a vă uimi prietenii, pagina de Kickstarter a celor de Twice Used reprezintă momentan cea mai bună soluţie. Cum vi se par aceste creații din componente iPhone?

Reciclare iphone ecrane piese arta

Citește și: