Cum arde un iPhone 5S? Reuşesc flăcările să-l strice? [VIDEO]

Pentru simplul fapt că îşi doreau să vadă cum arde, un grup de internauţi au achiziţionat un , au turnat motorină pe el şi i-au dat foc.

Apple iPhone 5S test flacari burned

Deşi în ţara noastră încă se ma străduiesc să facă faţă comenzilor, se pare că în alte colţuri ale lumii există atât de multe terminale Apple de ultimă generaţie, încât pot fi puse şi pe foc. Este foarte probabil ca realizatorii filmului de mai jos să fi plătit o sumă generoasă de bani pe un iPhone 5S pentru a-l prăji şi pentru a da în el cu ciocanul, dar o sete nebună de vizualizări pe YouTube probabil că a justificat pagubele generoase în acest test iPhone 5S.

În cazul în care privim acest clip ca pe un test iPhone 5S şi nu ca pe un gest absurd, e important de reţinut că… iPhone-ul nu rezită la flăcări, la apă sau la ceea ce pare o lovitură de baros. În altă ordine de idei, teste cu smartphone-uri date de pământ sau scufundate în apă am întâlnit în numeroase contexte, iar la fel de greu de înţeles a fost împuşcarea unui iPhone 5S auriu cu o puşcă de vânătoare de calibru mare. Ca urmare, când vine vorba de aruncat bani pe fereastră oamenii sunt foarte creativi. Nu de alta, dar din punct de vedere ştiinţific nu cred că rămâi cu nimic dintr-o astfel de manifestare distructivăsub forma unui test iPhone 5S.

Alexandru Puiu
10:35 11.11.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video