Colaj de website-uri fictive folosite in filme [VIDEO]

Colaj de website-uri fictive folosite in filme [VIDEO]
12:00 07.04.2013

Din diverse motive rareori vezi o pagina de Facebook, YouTube, Google, Match.com sau Bing, de  obicei sunt folosite alternative.

Website-uri filme online scurt metraj

Roundsearch, YouFace, Lovefinder, Springface, Searchsies sau Facebranch sunt doar cateva dintre sutele sau miile de exemple de . De cele mai multe ori, acestea sunt menite sa-ti aduca aminte de un site popular la care fac referire, gen Facebook sau Google, fara sa mai fie nevoie sa plateasca drepturile de utilizare ale respectivelor branduri. In definitiv, legatura este destul de evidenta dintre Facebranch si Facebook sau Lovefinder si Match.com, motiv pentru care referinta este realizata cu succes.

Slacktory a sesizat fenomenul descris mai sus si a decis sa investeasca o cantitate enorma de timp pentru a realiza un colaj remarcabil format exclusiv din secvente din seriale. Folosind cadre din 30 Rock, Simpsons, Dexter, Good Wife si multe alte, o parte semnificativa din site-urile fictive folosite in filme sunt dezvaluite cu succes. Daca nu va uitati la scurt metrajul de mai jos pentru a va seama la ce website-uri reale se face referire intr-o anumita secventa, va puteti utia ca la un mic joc de genul ,,recunoaste serialul”.

loading...